Farma: Danijel gazda, Stanija naskočila na Filipa

Izvor: Večernje novosti, 22.Apr.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Danijel gazda, Stanija naskočila na Filipa

Izbačena Seksi Sandra za gazdu ove nedelje je postavila Danijela Alibabića. U pismu koje je ostavila Sandra je gazdovanje prepustila svom drugu. Svi takmičari su bili iznenađeni zbog njene odluke, ali u isto vreme i srećni jer se završio mandat Zorice Marković.Sandrino pismo je iznenadilo i Crnogorca, ali je rekao da će se potruditi na sve načine da opravda njeno poverenje.Inače, u petak uveče Filip i Stanija su priznali Ognjenu Amidžiću da su u vezi mesec dana. Dok su drugi ukućani >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << spavali par je razmnejivao nežnost u krevetu i starleta se u jednom trenutku našla na manekenu. Popela se na njega u jednom trenutku i počela da similira seks, međutim krevet je toliko škripao da su se pribojavali da ne uznemire druge farmere. Filip je bio besan jer nemaju uslove da se vole pa je rekao Staniji da bi razvalio krevet koliko ga nervira.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Farma: Panajotović priznao da ga je Filip Mitrović muvao!

Izvor: Poznati.info, 23.Apr.2013, 12:37

Filip Panajotović otkrio da ga je Filip Mitrović muvao...On je svojoj devojci Staniji ispričao kako ga je pevač opsedao porukama na društvenoj mreži Fejsbuk...Starleta je preksinoć u krevetu započela temu vezanu za gej muškarce na farmi. Ona je rekla kako je za Danijela skoro pa sigurna da voli...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.