FUDBALER POGINUO U LOVU: Skliznuo s litice i upao u duboku provaliju!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Nov.2014, 09:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALER POGINUO U LOVU: Skliznuo s litice i upao u duboku provaliju!

Ibrahim Ivačković (18) fudbaler FK Mornar iz Bara poginuo je u nedelju popodne dok je bio u lovu na obroncima Rumije, kada se okliznuo i upao u duboku provaliju

Baranin Ibrahim Ivačković (18) poginuo je u nedelju popodne dok je bio u lovu na obroncima Rumije, iznad Mikulića, pišu Novosti.

Prema rečima lovaca sa kojima je Ivačković bio, mladić se nehotično okliznuo i upao u duboku provaliju. U provaliju je pao oko 17 časova, a tri sata kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ekipe vatrogasaca i policije su izvukli telo iz bezdana.

Telo je poslato na obdukciju, saznaju Novosti u policiji.

Foto: Vijesti

Prema rečima očevidaca, u pitanju nesrećan slučaj. “Potrčao je za lovačkim kerom i sklizno niz liticu. Upao je u provaliju i sami ništa nismo mogli uraditi zbog nepristupačnog terena i dubine provalije. Pozvali smo policiju i spasilačke ekipe“, ispričali su potreseni lovci.

Načelnik Službe zaštite Velizar Čađenović potvrdio je da su vatrogasci odmah po pozivu krenuli na mesto nesreće.

Nastradali Ibrahim Ivačković bio je sportista, fudbaler FK Mornar iz Bara. Prošao je kroz sve selekcije ovog kluba.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.