FRONTMEN ROLINGSTONSA DOLAZI U SRBIJU Lazar Šećerović: Otvoriću diskoteku za Mika Džegera

Izvor: Blic, 01.Maj.2016, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRONTMEN "ROLINGSTONSA" DOLAZI U SRBIJU Lazar Šećerović: Otvoriću diskoteku za Mika Džegera

Na dugačkom spisku svetskih zvezda kojima je provod u svom domu u Svetogorskoj organizovao Lazar Šećerović mogao bi se uskoro naći i frontmen "Rolingstonsa".

Organizator žurki u prvoj beogradskoj diskoteci u Domu Jevrema Grujića, koja je ime "Kod Laze Šećera" dobila po njemu, za "Blic" ekskluzivno otkriva kako bi Mik Džeger mogao da posle devet godina opet poseti naš glavni grad.

- Ćerka moje prijateljice Sara Brajović druži se s Mikom Džegerom. Kaže da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je fantastičan tip, izlaze zajedno u Londonu i hoće na jesen da ga dovede ovde. Znači, on će doći ovde, a mi moramo otvoriti diskoteku za Mika Džegera. Inače, Sarin otac je najčuveniji naš maneken i kasnije glumac Vlada Brajović, koji se povukao na jedno imanje u okolini Beograda, a majka Sonja je radila za najveće svetske modne kreatorke - priča sa zagonetnim osmehom na licu Lazar Šećerović, jedan od potomaka diplomate.

Na pitanje ko je sve dolazio u diskoteku i za koga je sve on sa svojim društvom organizovao provod, Lazar kaže da već dugo planira da sastavi taj spisak.

- Sigurno je bilo 2.000 najpoznatijih književnika, muzičara, operskih i baletskih umetnika, manekena, kreatora, glumaca, reditelja... pola Holivuda i Činečite je prošlo ovuda, plus modni svet. Plašim se uvek da ću nekog zaboraviti - navodi on.

Čuvena prva beogradska diskoteka "Kod Laze Šećera" otvorena je 1967. i radila je oko godinu dana, te je bila prava senzacija kako za domaći, tako i za strani džet-set.

Pročitajte još:

- I posle, kada diskoteka nije zvanično radila, mi smo pravili partije za naše društvo na koje su dolazile sve moguće zvezde. Gostovalo je u Beogradu englesko šekspirovsko pozorište sa dve predstave, tu su bili Pol Skofild, Džeremi Bret... za njih smo otvorili diskoteku i popili smo do jutra na desetine flaša ruskog šampanjca koji je ostao posle zatvaranja, tako da smo ih ispratili do hotela da uzmu stvari jer su morali da se vrate u London. Džeremi Bret je bio jako šarmantan, kasnije se proslavio kao Šerlok Holms. Džuli Kristi je bila divna, članovi grupe "Holis" su bili kada su gostovali u Domu sindikata, glumci Stiv Rivs, Laura Antoneli, Đankarlo Đanini, reditelj Alberto Latuada... - priseća se Šećerović, još uvek pun energije za dobre žurke i nova poznanstva sa svetskim zvezdama.

Džeger i Beograd

Mik Džeger je bio u Beogradu 2007, kada je sa svojim bendom održao koncert na Ušću, a tom prilikom je, prema pisanju medija, s tadašnjom devojkom Loren Skot odseo u predsedničkom apartmanu "Hajata" od 248 kvadrata. Njegov mlađi brat Kris Džeger, koji se i sam bavi muzikom, novinarstvom i pozorištem, bio je 2012. gost Ivana Ivačkovića na promociji dopunjenog izdanja knjige "Rolingstonsi - umetnost pobune" u britanskoj ambasadi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.