(FOTO) UGOJILA SE 10 KG: Selenu Gomez zatrpali uvredljivim komentarima posle fotki u bikiniju!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UGOJILA SE 10 KG: Selenu Gomez zatrpali uvredljivim komentarima posle fotki u bikiniju!

Prestanite govoriti da je debela! Udebljala se, pa što? Svi se nekad udebljamo, branili su je fanovi

Prema informacijama koje je objavio časopis Hollywood Life, Selena je nabacila oko 10 kilograma otkad je u vezi sa Zedom, što su hejteri jedva dočekali te pokrenuli lavinu uvreda na račun mlade pevačice.

Njeni fanovi su odmah skočili u njenu odbranu

"Prestanite govoriti da je debela! Udebljala se, pa što? Svi se nekad udebljamo. Prebolite to!", "Nazivajući ju debelom vi ne postajete ništa mršaviji", "Možda je deblja nego inače, ali je zdrava i sretna, a to je najvažnije‘ samo su neki od komentara.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Selenu Gomez zatrpali uvredljivim komentarima posle fotki u bikiniju! (FOTO)

Izvor: Story, 18.Apr.2015

Najnovije fotografije populane tinejdž zvezde zapalile su društvene mreže!..Selena Gomez, foto: Profimedia..Naime, prema informacijama koje je objavio časopis Hollywood Life, Selena je nabacila oko 10 kilograma otkad je u vezi sa Zedom, što su oni korisnici društvenih mreža koji nisu veliki obožavaoci...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.