(FOTO) RAZLIKA IZMEĐU NJIH JE 101 GODINU: Ova slika je oduševila milione širom sveta!

Izvor: Kurir, 01.Apr.2015, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) RAZLIKA IZMEĐU NJIH JE 101 GODINU: Ova slika je oduševila milione širom sveta!

Baka Rosa je rođena davnog 13. juna 1913, a fotografiju je poslala njena unuka

Petrik Kvin, osnivač popularnog sajta „Život jednog oca” bio je šokiran neverovatnom reakcijom čitalaca kada je objavio fotografiju novorođene bebe i njene prabake od 101. godinu.

Fotografiju je poslala Sara Ham iz Arizone, a upravo je njen postupak inspirisao 120 čitalaca da joj se pridruže i objave slične dirljive porodične fotografije. Patrik kaže da ga je još više >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << impresioniralo to što ova razlika od 101 godinu i nije bila najveća, jer mu je jedna žena poslala fotografiju svog sina i bake, a razlika između njih je, kako tvrdi, čak 112 godina.

"Veoma me raduje što su ljudi tako reagovali na objavu ove divne slike. Ta fotografija pokazuje divnu vezu između dve generacije", rekao je Kvin.

Baka Rosa je rođena davnog 13. juna 1913. Ona je tada bila najmlađe dete u svojoj porodici. Rosa ima troje dece, petroro unučadi, i čak desetoro praunučadi i trenutno živi sa svojom najstarijom ćerkom u Arizoni.

"Moja baka i ja smo zajedno odrasle u Mičigenu i zajedno smo provele dobar deo života zajedno, sve do 2007. Njen otac je prvi u mestu imao automobil, baka Rosa je predavala kao učiteljica u lokalnoj školi 43 godini", rekla je Sara Ham, koja je i napravila ovu dirljivu fotografiju.

101 year difference.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.