(FOTO) POSLEDNJA SLIKA: Fotografija Marka Ivkovića iz Istanbula

Izvor: Kurir, 22.Nov.2014, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) POSLEDNJA SLIKA: Fotografija Marka Ivkovića iz Istanbula

Neposredno pre ubistva mladi Zemunac se šetao gradom sa drugarima

Dvadesetpetogodišnji navijač Crvene zvezde Marko Ivković Jagoda ubijen je u petak veče u Istanbulu uoči utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda.

Dok se u "Abdi Ipekčiju" igrao meč košarkaške Evrolige između Galatasaraja i Crvene zvezde, navijači crveno-belih napadnuti su od strane turskih huligana.  Navijači Galatasaraja su grupu gađali kamenicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i bakljama, a došlo je i do fizičkih sukoba, u kojima je nesrećni mladić na stravičan način izgubio život.

A neposredno pre tragedije Marko se sa drugarima slikao u Istanbulu, a nesluteći da mu je to poslednja fotografija i da će dan kasnije njegovo telo avionom biti dopremljeno u Beograd, a da će navijači Crvene zvezde i građani Beograda u znak sećanja na mladog Zemunca ispred crkve Svetog Marka paliti sveće.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.