(FOTO) Ovo je selfi sa 300.000 lajkova za samo 24 sata!

Izvor: Kurir, 05.Mar.2015, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Ovo je selfi sa 300.000 lajkova za samo 24 sata!

Kada se na jednom mestu nađu Tom Kruz (52), Gaj Riči (46) i Dejvid Bekam (39) to garantuje velikoj pomami širom sveta.

Njihov selfi snimljen je na vrhu Velington Arča i za samo 24 sata sakupio je 300.000 lajkova. Oni su se okupili povodom lansiranja nove vrste viskija čije je zaštitno lice upravo Bekam, koji je bio domaćin svečane promocije.

Bivši fudbaler i glumac i ranije su se znali opuštati uz čašicu alkohola, najčešče crnog vina i piva. Tom i Dejvid poznaju su od 2003, a fudbaler se zbližio s glumcem kada je 2007. otišao da igra za LA Galaksiju. Tada su živeli blizu i često su se družili.

foto Printskrin

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Obara rekorde: Ovaj selfi je skupio 300 hiljada lajkova za 24 sata

Izvor: Blic, 05.Mar.2015

Pošto nisu u mogućnosti da često budu zajedno, svako njihovo okupljanje se treba ovekovečiti...Povod njihovog okupljanja je promocija nove vrste viskija, čije je zaštitno lice Bekam, koji je ujedno i domaćin svečane promocije...Vrh Velington Arča pravo je mesto za selfi zveda, kao sto su njih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.