FOTO: Najgluplje aplikacije za smartfon

Izvor: Radio 021, 22.Sep.2014, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Najgluplje aplikacije za smartfon

Kada se govori o aplikacijama za "pametne" telefone, uvek se ističu najzanimljivije, najbolje i najkorisnije, ali brojka od 1.300.000 govori da sigurno među njima ima loših, odnosno besmislenih. Ovo su neke od njih.

iFrenchKiss


Namenjena je tinejdžerima i mladima koji "treba da uče francuski poljubac". Preko aplikacije dobijate savete, uputstva, a čak ima i test gde se preko ekrana pojave usne koje treba da "ljubite". Nakon toga dobijete ocenu vašeg poljupca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Will You Marry Me?

Evo jedan baš neoriginalan način da zaprosite svoju devojku. Aplikacija prikazuje kutijicu sa prstenom koja kada se otvori nudi pitanje "da li želiš da se udaš za mene" sa dva odgovora.

Electric Razor

Od brojnih "lažnih" stvari, poput točenja piva, pucanja iz puške, definitivno najbesmislenija je ova mašinica. Aplikacija kada se pokrene i uključi imitira elektronski brijač koji postane dosadan posle tri sekunde.

I am rich

Aplikacija sa veoma lošom animacijom i zvukom, prikazuje drago kamenje i nudi motivacione rečenice. Čak i one nisu originalne, jer se samo smenjuju po principu "Ti si..." pa dodajte bilo koju pohvalnu reč.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.