(FOTO) NI KRISTIJANO NIJE SVEMOGUĆ: Pogledajte kakva lepotica je odbila Ronalda

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NI KRISTIJANO NIJE SVEMOGUĆ: Pogledajte kakva lepotica je odbila Ronalda

Australijska manekenka našla odbranu za napade najboljeg fudbalera sveta, koji je bio uporan u nameri da je osvoji

Najbolji fudbaler sveta za prošlu godinu Kristijano Ronaldo nije navikao na neuspehe ni na terenu ni van njega, ali ih u poslednje vreme sve češće doživljava.

Osim što sa svojim Real Madridom nije osvojio nijedan trofej prošle sezone, ne ide mu ni sa ženama od raskida sa ruskom manekenkom Irinom Šajk. Poslednji u nizu neuspeha >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na tom polju doživeo je tokom turneje "kraljevskog kluba" po Australiji i Kini.

Prelepa australijska manekenka rodom iz Brazila Aline Lima nije nasela na "dribling" Portugalca. Naime, 22-godišnja lepotica je prva kontaktirala Ronalda preko "Instagrama" sa pitanjem da li je primio poruku od njenog dečka, inače velikog navijača Reala. Kristijano je iskoristio prvi kontakt da "startuje" Limu. Bio je vrlo direktan.

"Da li možeš da mi pošalješ svoje fotografije iz teretane", napisao joj je Ronaldo.

Usledio je jasan odgovor:

"Ne mogu, jer se mom dečku to ne bi dopalo".

Kao ni na terenu, ni na društvenim mrežema zvezda Reala ne odustaje:

"Neće saznati. Nikome ih neću pokazati".

Ronaldo je Limi ponudio ulaznicu da utakmicu protiv Mančester sitija, koju je Real igrao u Melburnu, a manekenka je pristala pod uslovom da povede dečka.

"Ali, ja ne želim da upoznam njega nego tebe", nastavio je Kristijano Ronaldo.

Međutim, 30-godišnji fudbaler je ostao "praznih šaka" u Australiji, jer je Aline Lima našla odbranu od Ronaldovih napada.

Haven't posted on here for so long! I hope everyone is doing great!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.