FOTO LJUBAVI: Psi iz azila u Nišu kažu vam hvala

Izvor: Mondo, 19.Dec.2014, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO LJUBAVI: Psi iz azila u Nišu kažu vam hvala

Neizmernu zahvalnost javnosti, pod čijim je uticajem dozvoljeno da 450 pasa ostane na gradskom zemljištu u Nišu i pored naloga da budu iseljeni, iz azila su iskazali neobičnom fotografijom.

Foto: Twitter/Azil za pse

Psi sklonjeni sa niških ulica, izlečeni, vakcinisani, čipovani i, kako u azilu kažu, srećni, u mestu gde žive slobodni i bez ijednog kaveza formirali su srce zahvalnosti, javljaju Južnevesti.com.

"Zaista smo zahvalni svima vama koji ste >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nam pomogli, medijima koji su na naš problem ukazali, svima koji su nas podržali, ali i gradskim vlastima koje su načinile prvi korak i obećale da ćemo ovaj problem trajno rešiti", kaže Ana Mitrović, jedna od volonterki u azilu.

Iz niškog azila javnosti na podršci zahvaljuju srcem koje su formirali psi #zivotinje#srcehttp://t.co/AMrYpgR3ukpic.twitter.com/dzn6Bc3LJP

— Južne vesti (@juznevesti) December 19, 2014

Dodaje da ona i njeni prijatelji očekuju zvanične razgovore sa predstavnicima Grada koji će, nadaju se, završiti dogovorom o izgradnji legalnog azila sa svim neophodnim uslovima.

Kako je fotografija napravljena nije želela da otkrije, već ostavlja čitaocima da sami zaključe.

Podsetimo, u zaštitu niških pasa stali su ljubitelji životinja iz celog sveta time što su slali fotografije sa porukama podrške i, kako kažu u azilu, pomogli da odluka o prinudnom iseljenju pasa bude odložena.

Nakon oštrog pritiska javnosti, pse i one koji o njima brinu posetio je i gradonačelnik Zoran Perišić, a gradski većnik resorno zadužen za komunalne delatnosti Miloš Banđur najavio je zajednički sastanak sa volonterima iz azila i predstavnicima udruženja za zaštitu životinja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.