(FOTO) IZLOMI SE: Maraja Keri pala niz stepenice, a njen dečko nije mrdnuo prstom!

Izvor: Kurir, 02.Jul.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) IZLOMI SE: Maraja Keri pala niz stepenice, a njen dečko nije mrdnuo prstom!

47-godišnji milijarder bio je previše zauzet upijanjem svežeg vazduha na svojoj jahti u Španiji kada se njegova devojka pop diva Maraja Keri saplela silazeći niz stepenice u štiklama

Muž Maraje Keri nije skidao ruke s nje kada su se ukrcali na jahtu pre nekoliko nedelja, ali prvi put kada je Maraja verovatno želela da joj dečko Džejms Paker priskoči u pomoć i zagrli je, on je sedeo zavaljen dok se ona lomatala po stepenicama.

Milijarder (47) bio je previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zauzet upijanjem svežeg vazduha na svojoj jahti u Španiji kada se njegova pop diva saplela silazeći niz stepenice u štiklama.

Srećom, pritekao je član posade i pomogao Maraji da se bezbedno spusti niz stepenice.

Situacija je bila izuzetno napeta, hoće li ili neće Maraja uspeti da stigne do svog dragog.

On je samo mirno sedeo i nije se čak ni štrecnuo...

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UPS! Maraja Keri pala niz stepenice, a njen dečko nije hteo da joj pomogne

Izvor: Blic, 02.Jul.2015

Maraja Keri doživela je malu nezgodu na mega jahti svog novog dečka, milijardera Džejmsa Pakera...Pop diva ovih dana uživa na krstarenju Mediteranom sa australijskim biznismenom, a juče su uživali na obali Španije. Dok je pevačica silazila niz stepenice jahte u visokim potpeticama kako bi se...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.