(FOTO) DOMOVI SLAVNIH: Robert de Niro odabrao najskromniji apartman od svih holivudskih zvezda

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) DOMOVI SLAVNIH: Robert de Niro odabrao najskromniji apartman od svih holivudskih zvezda

Čuveni holivudski glumac i oskarovac Robert de Niro kupio je novi stan za sebe i svoju ćerku, a kako tvrde američki mediji, najskromniji je od apartmana ostalih zvezda! Uverite se u to i sami...

Ovaj tekst preuzet je sa sajta Lisa

Stan u Njujorku, sa dve spavaće sobe i dva kupatila za nas bi delovao i više nego luksuzno, međutim za svetske zvezde ovakva investicija se smatra skromnom.

Upravo takav apartman je odabrao slavni glumac Robert De Niro u decembru >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 2014. godine i ovde će živeti sa svojom ćerkom Drinom. Cena ovog „skromnog“ doma iznosi 2,8 miliona dolara.  S obzirom na to da je glumac želeo privatnost i mirnu atmosferu, u ovom penthausu će to i dobiti, jer prozori gledaju pravo na reku Hadson.

Verujemo da će ovo mesto divno izgledati kada glumac opremi divnim nameštajem i stvori porodičnu atmosferu. A u galeriji vas čekaju slike buduće doma Roberta de Nira.

Izvor: Lisa / Moj stan

Foto: Corcoran Group

Sa sajta Lisa pročitajte još:

Domovi slavnih: pogledajte u kakvom raskošnom domu na Menhetnu živi Dženifer Lopez

Zavirite u dom najlepše žene svih vremena Merlin Monro (FOTO)

Domovi slavnih: pogledajte novi luksuzni stan od 5 miliona evra u kojem će živeti Rodžer Federer (FOTO)

Pogledajte gde će živeti Džordž Kluni i Amal Alamudin: luksuzni enterijer sakriven u šumama Britanije

Domovi slavnih: Brus Vilis kupio vilu vrednu 12 miliona dolara

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.