(FOTO) BILA JE OPAKA SREDA ADAMS: Evo kako danas izgleda i na šta je sve spremna!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) BILA JE OPAKA SREDA ADAMS: Evo kako danas izgleda i na šta je sve spremna!

Kristina Riči (35), jedna od najtalentovanijih glumica svoje generacije pojavila se na velikom platnu još kao šestogodišnja devojčica kada je igrala uz Šer i Vinonom Rajder u filmu "Sirene" davne 1990.

Publiku je momentalno osvojila svojim neodoljivim smislom za humor, a nakon ovog filma ponude za uloge počele su da se nižu jedna za drugom. Sledeća velika uloga po kojoj je pamtimo svakako je uloga Srede u kultnom rimejku "Porodice Adams" gde je još jednom briljirala uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << velika imena holivudske kinematografije.

Glumica je i dalje veoma harizmatična, duhovita i prelepa, a svojim talentom nastavlja da gradi karijeru u Holivudu ne samo kao glumica, već i kao rediteljka, scenaristkinja i producentkinja. Iako je oduvek bila simpatična, Kristina se transformisala u pravu divu, koja i te kako ume da ponese i najgracioznije večernje toalete.

Come and get it, snow!! #stupidsnow pic.twitter.com/pjipLkd3iL

Ova mlada glumica veoma je aktivna na društvenim mrežama gde se često šali na račun svoj visine, te postavlja duhovite fotografije kako bi pokazala koliko je zapravo mala.

Yes, pants would have been more appropriate fitting-into-fridge attire. But, hey, I saw my opportunity and took it. pic.twitter.com/s3lhRg9Bg3

Nakon što je objavila sliku na kojoj izgleda kao čuvena Mortiša iz „Porodice Adams” mnogi su se zapitali da li bi ovo moglo da znači da ćemo je uskoro gledati u ovoj ulozi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.