FANOVI I PUBLIKA ŠOKIRANI Jedna od najlepših holivudskih glumica SE OŠIŠALA DO GLAVE

Izvor: Blic, 26.Jul.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FANOVI I PUBLIKA ŠOKIRANI Jedna od najlepših holivudskih glumica SE OŠIŠALA DO GLAVE

Za njom već godinama unazad uzdišu mnogi muškarci. Ona je deo snova većine pripadnika jačeg pola. Njena neosporna lepota neretko je krasila naslovne strane mnogih magazina. Kejt Hadson je odlučila da sve, malo je reći, iznenadi.

Glumica se pojavila u novom filmu koji režira pevačica Sija. Reč je o tajnom projektu, a na objavljenoj fotografiji Kejt je ošišana skoro do glave zbof nove uloge.

Kejt je poznata američka glumica koja je slavu stekla u brojnim američkim filmovima, a očigledno da će ovaj novi projekat izazvati brojne komentare.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drastična promena zbog uloge: Kejt Hadson šokirala fanove

Izvor: Story, 26.Jul.2017

Glumica Kejt Hadson trenutno u Los Anđelesu snima mjuzikl “Sestra” koji producira talentovana muzičarka Sija. Malo je reći da se za ulogu u ovom filmu Kejt žrtvovala, jer je lepa plavokosa glumica napravila ogromnu transformaciju – ona je obrijala glavu i odrekla se prepoznatljivih lokni. Kejt...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.