Evo-zasto-muskarce-privlace-zenske-zadnjice

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo-zasto-muskarce-privlace-zenske-zadnjice

Ako ste ljubitelj guza, živite u pravom vremenu. Popularna kultura ih uzdiže “u nebesa”, ali iza ljubavi prema njima krije se jednostavna nauka.

Niki Minaž, Dženifer Lopez, Kim Kardašijan… Čini se da su ženske guze preplavile ceo svet, a muškarci koji ih vole došli su na svoje.

Ipak, opsesija dobrim ženskim guzama nije ništa novo, objasnio je dr Dejvid Bus, profesor psihologije za Univerziteta u Teksasu. Zapravo, radi se o vrlo primitivnoj potrebi. >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs <<

Muškarci su tokom evolucije počeli da traže plodne žene. Ako žena ima dobru guzu, to je znak primitivnom mozgu da verovatno ima dovoljno masnoća da može zatrudneti. Ako je njena guza okrugla i podignuta, to govori da je mlada, a upravo ta kombinacija je bila “dobitna” za pračoveka kada je tražio partnerku.

Uz to, ulogu igra i tabu faktor.

“Tamo ne bismo smeli da budemo. Kada se radi o seksu, ima nešto životinjsko i prljavo u uzimanju žene otpozadi”, objašnjava stručnjak za seks Erik M. Garison.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zašto volite ženske guze?

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014

Ako ste ljubitelj guza, živite u pravom vremenu. Popularna kultura ih uzdiže "u nebesa", ali iza ljubavi prema njima krije se jednostavna nauka...Opsesija dobrim ženskim guzama nije ništa novo, objasnio je dr Dejvid Bus, profesor psihologije za Univerziteta u Teksasu. Zapravo, radi se o vrlo primitivnoj...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.