Evo šta rade u Skupštini Crne Gore (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Jul.2016, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta rade u Skupštini Crne Gore (VIDEO)

Dok je poslanica pričala, drugi poslanik je iskoristio priliku da je fotografiše mobilnim telefonom s leđa. Prozvani poslanik kaže: "Nisam snimao nju, već drugog poslanika".

Foto: Podgorički vremeplov/Facebook/prinstcreen

Razne skupštine političara, razni postupci za osudu...

Društvene mreže bruje o događaju iz Skupštine Crne Gore, kada je poslanik mobilnim telefonom fotografisao svoju zgodnu koleginicu Draginju Vuksanović iz Socijaldemokratske >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << partije Crne Gore.

Dok je kolega poslanik fotografiše, drugi poslanik, koji sedi do njega, osmehom odobrava ovaj postupak.

Pogledajte video koji je objavila Facebook stranica "Podgorički vremeplov".

Na istoj stranici komentari su uglavnom negativni na račun ove dvojice poslanika, poput: "Umesto da poštuju žene i funkciju koju obavljaju, oni se zezaju". Ima i mnogo oštrijih komentara.

Međutim, prozvani poslanik Radovan Obradović (Demokratska partija socijalista) tvrdi da uopšte nije fotografisao Draginju Vuksanović, već sasvim drugog poslanika.

"Bilo je zanimljivo to što je Ljubo Škrelja (iz DPS-a), dok je ona govorila, stavio slušalice. Damir Šehović (SD), koji je sedeo sa moje desne strane, rekao mi je da pogledam Škrelju i onda smo se dogovorili da ga uslikamo dok govori Draginja Vuksanović", rekao je Obradović i naglasio da mu nikad ne bi palo na pamet da slika pozadinu koleginice iz skupštinskih klupa.

"To mi nikad ne bi palo na pamet da uradim, niti bih to uradio. To nije moja kultura", rekao je Obradović za "Vijesti".

On je podgoričkom listu ustupio fotografije iz svog telefona, a na jednoj se zaista vidi poslanik Ljubo Škrelj sa slušalicama u ušima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.