Evo šta on misli: Da li ste dobri u krevetu ili ne?

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta on misli: Da li ste dobri u krevetu ili ne?

Poznato je da su muškarci pod stalnim pritiskom kada je seks u pitanju. Dobro, možda ne svi, ali većina. Brine ih da li su dovoljno obdareni, je li dama uživala, te da li su supeli da je dovedu do vrhunca, ili ne. Ni žene nisu drugačije, pa večito ih večito brine da li su bile dobre ili osrednje, i da li je on bio zadovoljan. E, sada, kako da rešite ovu dilemu?

Najbolje bi bilo da razgovarate sa partnerom i da vam lepo, jasno i glasno kaže d ali je sve bilo u redu, i ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nije, kako da se to promeni. Međutim, ukoliko još uvek niste spremne za taj razgovor, postoje "mali signali", koji vam mogu staviti do znanja da li je sa vama imao nazaboravnu noć.

Evo i koji su:

* Njegov oporavak posle seksa može se uporediti s oporavkom profi sportista.

* Imao je više od jednog orgazma tokom seksa, što je vrlo impresivno.

* Zaspao je odmah posle seksa. Shvati to kao kompliment, a ne kao nedostatak interesa za maženje.

* Zanemario je činjenicu da je imao naporan dan, samo kako bi došao kod tebe na seks.

* Na njegovom licu je veliki, glupavi osmeh, koji se ne skida s njegovog lica.

* Baš nikada nije odbio seks s tobom, čak i kada je bio jako umoran.

* Nikada ne požuruje predigru, jer želi da uživa u svakoj sekundi.

* Naučila si ga nekoliko novih poza, uvela nekoliko fetiša pa mu predstavila seks igračke, za koje nije znao da postoje. Šta muškarac može više poželeti?

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.