Evo koliko će koštati restilizovani Golf?

Izvor: Vesti-online.com, 06.Dec.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koliko će koštati restilizovani Golf?

Folksvagen je polovinom novembra predstavio redizajn Golfa 7, a dok čekamo da se ovaj automobil pojavi u našim prodajnim salonima, objavljene su cene za nemačko tržište.

"VW Golf" za 2017. koštaće u Nemačkoj od 17.850 evra, koliko treba platiti osnovni model sa 1.0 litarskim benzinskim motorom sa 85 ks, dok se najjeftiniji karavan, koji za pogon koristi takođe 1.0 TSI agregat, ali sa 110 konjskih snaga, može nabaviti za 21.575 evra.

Oba automobila imaju Trendline paket >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << opreme, koji između ostalog sadrži i LED dnevna i stop svetla, stop-start sistem za uštedu goriva, sa tehnologijom rekuperacije energije kočenja, manuelni klima uređaj i takozvani Composition Color multimedijalni sistem.

Sledeći po redu, paket Comfortline dolazi još sa 16 inčnim alu felnama, Front Assist sistemom za sprečavanje frontalnog sudara sa automatskim kočenjem i funkcijom detekcije pešaka ispred vozila.

Najviši paket, Highline, pored ostalog podrazumeva i specijalno dizajnirane 17 inčne alu felne i automatski klima uređaj, dok su farovi u potpunosti u LED tehnologiji.

Kada je reč o drugim verzijama Golfa, "kros" model Alltrack, sa pogonom na sva 4 točka, košta od 33.650 evra. Ovaj automobil opremljen je 1.8 litarskim benzincem sa 180 ks i automatizovanim menjačem sa duplim kvačilom.

Redizajnom su obuhvaćene i druge varijante Golfa, pa je tako GTI model osim stilskih intervencija dobio i jače pogonske jedinice. Standardni Golf GTI sa 230 kskošta od 29.975 evra, a oni koji žele još snažniji motor mogu da izaberu verziju sa 245 "konja".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.