Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

Izvor: BKTV News, 09.Avg.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana

U Srbiji će sutra ujutru ponegde biti maglovito, tokom dana pretežno sunčano i toplo, s najvišom dnevnom temperaturom do 32 stepena.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, posle podne i uveče očekuje se lokalni razvoj oblačnosti i ponegde u zapadnim i južnim krajevima kratkotrajni pljusak i grmljavina.
Duvaće slab južni, jugoistočni vetar.  Jutarnja temperatura od 15 do 21, a najviša dnevna od 29 do 32 stepena.
I u Beogradu će sutra biti >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pretežno sunčano i toplo. Vetar slab južni, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 21, a najviša dnevna oko 32 stepena.
Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do nedelje (17. avgusta), pretežno sunčano i toplo sa maksimalnom temperaturom od 30 do 36 stepeni.
U ponedeljak posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde, uglavnom u istocnim krajevima, kratkotrajni pljusak sa grmljavinom.
U petak u severozapadnim krajevima malo svežije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Za vikend promenljivo oblacno, svežije, mestimicno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.
The post Evo kakvo nas vreme očekuje narednih dana appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra sunčano i veoma toplo

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2014

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme sa dnevnom temperaturom do 34 stepena Celzijusova...Popodne se uz razoj oblaka od centralnih predjela do istoka i jugoistoka očekuju povremeni pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim...

Nastavak na Nezavisne Novine...

U Srbiji danas pretežno sunčano, do 32 stepena

Izvor: 24sata, 10.Avg.2014, 01:38

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, s najvišom temperaturom do 32 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod...Posle podne i uveče meteorolozi najavljuju lokalni razvoj oblačnosti i ponegde u zapadnim i južnim krajevima kratkotrajni pljusak s grmljavinom...Jutarnja temperatura...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.