Evo kako do propuštenih brojeva Maše i medveda

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako do propuštenih brojeva Maše i medveda

Ne propustite priliku da upotpunite svoju DVD kolekciju sa epizodama iz prve sezone sinhronizovanim na srpski: Maša i Medved, jer ste ih vi tražili!

O DVD kolekciji:

Kolekcija od 5 DVD-jeva sadrži prva sezonu od 26 epizoda Maša i Medved i 15 epizoda Mašinih bajki, sinhronizovanih na srpski jezik, svaki u trajanju od 50 min.

O poklon-nalepnicama:

Uz svaki DVD dobijate i edukativni sadržaj namenjen deci od 3 do 7 godina. Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zanimljivih scena iz crtanog filma tu su i nalepnice, koje deca treba da zalepe na određeno mesto i na taj način uz igru i zabavu, savladajuslova, boje, brojeve, oblike i nauče da prepoznaju godišnja doba.

Kako do propuštenih brojeva?

Ukoliko ste propustili neki od DVD-jeva:

1. Škola zove

2. Ljubav je svuda

3. Prvi sastanak

4. Maša napast

5. Ćiribu-ćiriba

možete ih poručiti:

- preko sajta: www.nonstopshop.rs ili pozivom na tel: 011/333.47.73

- u Dexy Co Kids prodavnicama

O crtanom filmu i nagradi:

Svoju popularnost crtani film stekao je na YouTube, gde ima milionske preglede.

U februaru ove godine, dobio je nagradu za najbolji animirani crtani film u 2014. u Majamiju, u kategoriji Kreativni talenat. To je prvi put da je neki ruski crtani film učestvovao u ovoj nominaciji i osvojio prvu nagradu.

O likovima:

Maša je izuzetno aktivna devojčica, koja nema mira i ima bujnu maštu. Medved je veliki i čio momak, koji voli udobnost i tišinu. Nakon njihovog prvog susreta, Medved je uvek u iščekivanju sledeće zabave i pustolovine, za koje je Maša veoma darovita!

Bonus epizode:

Mašine bajke su posebno zanimljive zbog načina na koji ih Maša priča kao i neobične ilustracije i animacije samih bajki. Na kraju svake bajke, Maša daje svoju pouku. Nekad je ona ozbiljna kao u basnama a nekada smešna zbog Mašine interpretacije i shvatanja događaja u bajci, što odraslima može pomoći da razumeju drugačije viđenje sveta, iz ugla deteta.

Sponzor serije na srpskom je Muchmellow.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.