Evo kako da saznate TAČNO ko je UMRO u stanu ili kući u koju se useljavate!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2017, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako da saznate TAČNO ko je UMRO u stanu ili kući u koju se useljavate!

Saznajte "smrtnu listu" vašeg budućeg doma

Da li ste se zapitali ko je živeo u kući pre vas i kako je završio život?

Jedna američka kompanija ponudila je da za malu svotu novca saznate da li je neko od prethodnih vlasnika vaše kuće smrtno nastradao. Sajt DiedInHouse.com daje odgovor na pitanje svakome ko sumnja da je u njegovoj spavaćoj sobi neko izdahnuo.

Da li ste se ikada zapitali ko je sve umro u vašoj kući? Da li ste kupili ili nasledili stan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojim je protutnjala čudna prošlost o kojoj ništa ne znate? Na ova pitanja Amerikancima više nije teško da dođu do odgovora. Inspirisan serijom "American horror story" ovaj sajt vam nudi da saznate "smrtnu listu" vašeg doma.

Zbog samo JEDNE STVARI roditelji su sumnjali da sin (28) nije njihov. Rezultati DNK su ih SKROZ DOTUKLI!

Sajt DiedInHouse.com ima odgovor koji će da smiri ili ozbiljno uznemiri vlasnika nekretnine, a možda i duhove u kući? U Americi u kojoj su seljenja iz kuće u kuću, pa i iz grada u grad čest običaj, ovakva usluga nije retko tražena.

Tvorac sajta Roj Kondrej kaže da ga je na ideju naveo njegov podstanar koji je tvrdio da stan koji mu je iznajmio pohode duhovi.

Kondrej ubrzo nailazi na zanimljiv podatak. Po zakonu samo nekretnine u kojima je došlo do nasilne smrti, ulaze u obzir obaveštavanja novog vlasnika. Prirodna smrt izuzeta je iz zakona o javnosti podataka, piše Indipendent.

Sajt je postao popularan među svima onima koji misle da su im kuću zaposeli duhovi, ali je postao i nevolja po agente za prodaju nekretnina.

Sa druge strane Kondrej tvrdi da je ljudima prijatnije da znaju ko je umro u kući u koju se useljavaju. Ipak, prema njegovoj tvrdnji, do ovih saznanja nije lako doći.

Kondrej i njegov tim tragaju kroz svu silu dokumentacije kako bi došli do odgovora na svaki pojedinačni slučaj. Ova usluga košta 11,99 dolara.

I dok se agenti za nekretnine žale na DiedInHouse.com koji im mrsi konce, Kondrej se poziva na slobodu informisanja.

On ističe primer Amerikanke Dženet Miliken koja se sa svoje dvoje dece uselila u kuću u Pensilvaniji, nakon smrti muža, da bi saznala da je kuća koju je platila 610.000 dolara, bila poprište ubistva kojem je usledilo samoubistvo.

Baza podataka ovog sve popularnijeg sajta datira od 1980. godine, a timovi ljudi rade na tome da na sajtu objave podatke iz ranijih godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.