Evo kako da ga naterate da provede više vremena tamo dole

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako da ga naterate da provede više vremena tamo dole

Ako želite da se tip spusti dole, morate to i da mu kažete. Ako smatra da je za ovaj vid predigre dosta svega nekoliko sekundi, možda je razlog za to neko loše iskustvo iz prošlosti koje bi trebalo da bude rešeno.

Bez obzira na razlog, ovi saveti će ti pomoći da i ti podjednako uživaš kao i on:

Ne postoji veći razlog za tipa da izbegava tvoje ženske delove. Prvi utisak ujedno je i večni utisak. Ako prvih par puta dole ne bude sve kako treba onda ne bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da te čudi zašto izbegava oralni seks.

Možda uživaš u svim vratolomijama koje pravi njegov jezik, ali to nije razlog da mu snažno zaroniš lice u tvoje međunožje i pokušaš da ga ugušiš u trenutku strasti. Važno je i da zapamtiš da ga ne gurkaš dole svaki put kada imate seks jer će misliti da je u pitanju obaveza a ne užitak.

Osim ako tvoj tip ne voli bujnu šumu, neka dlake dole budu uredno podšišane jer će tada definitivno želeti da provodi više vremena dole sa tvojom glatkom i vlažnom kožom. A i na taj način ćeš mu olakšati posao jer će moći da se bolje snađe kada se nađete u trenutku strasti sa ugašenim svetlom.

Kada krene da se spušta dole, daj sebi oduška i pokaži mu koliko uživaš u svemu. Lagano uzdiši i stenji i to će mu dati dodatni podsticaj da se potrudi i istakne.

Ponekada možeš i da mu zabraniš prilazak tamo dole, a to će učiniti da to želi još više. Da, tako muškarci funkcionišu.

Ako želiš da uživaš svaki put, sigurno to želiš i svom dečku. Ako tokom predigre ne uzme uzde u svoje ruke, to slobodno ti možeš da učiniš i pružiš mu neverovatan oralni seks, a posle toga će mu biti jasno šta mu je činiti.

Na ovaj način, ma koliko bio spor, shvatiće da oralni seks vodi do boljeg seksa i boljih orgazama. U slučaju da ne znaš, muški ego je poprilično velik kada je zadovoljavanje devojaka u pitanju. Ako pronađe način koji će ti pružiti više uživanja i bolje orgazme, to će raditi svaki put kako bi se osećao kao najbolji ljubavnik na svetu.

Možda ovo zvuči kao glup savet, ali ponekada bi dečku trebalo da na ovaj način pokažeš koliko si uživala. Ponekada muškarci ne shvataju koliko uživaš u nekim stvarima, a na ovaj način ćeš mu to jasno staviti do znanja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.