Evakuisano 40 zavejanih putnika

Izvor: Radio 021, 06.Mar.2015, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisano 40 zavejanih putnika

Svih četrdesetak putnika koji su zbog snega i velike mećave bili zavejani na putu Nikšić-Šavnik, evakuisani su, objavili su crnogorski mediji.

Na tom putu su od jutra bila zaglavljena dva kombija i desetak malih automobila, među kojima i bolnička lada niva sa bolesnikom iz Pljevalja.

Članovi Spasilačkog kluba "Ikstrim" i pripadnici nikšićke Službe zaštite i spasavanja evakuisali su 11 putnika sa nikšićke strane, javila je lokalna televizija. U tunelu, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << oko četiri do pet kilometara od prvog kombija, bio je još jedan kombi istog prevoznika sa šest putnika, koji je krenuo iz Pljevalja.

Šavnička Služba spasavanja je evakuisala oko 30 putnika sa šavničke strane. Putnicima je obezbeđen smeštaj u Šavniku. Stanje bolesnika iz Pljevalja je stabilno.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.