Erdogan: Džihadisti će goreti u paklu

Izvor: B92, 01.Jul.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan: Džihadisti će goreti u paklu

Ankara -- Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je da će borci tzv. Islamske drzave "goreti u paklu".

Uveren da je ID najverovatnije odgovorna za napad na istanbulskom aerodromu Ataturk u kojem su smrtno stradalo 44 osobe, dok je gotovo 250 povredjeno, Erdogan je nakon džume namaza, najveće muslimanske molitve etkom rekao da ekstremisti svoja dela sprovode "u ime islama ali da to nema nikakve veze sa religijom".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Oni nemaju nikakve veze sa islamom, njihovo mesto je u paklu", poručio je turski predsednik, preneo je AP.

Erdogan je podsetio da su unedavnom napadu na aerodromu "žrtve nevini ljudi, deca, žene, stari...koji su krenuli na put nesvesni da ih čeka smrt" i dodao da "niko nema pravo" da usmrćuje ljude.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ERDOGAN: Džihadisti će goreti u paklu!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2016

...Uveren da je ID najverovatnije odgovorna za napad na istanbulskom aerodromu Ataturk u kojem su smrtno stradalo 44 osobe, dok je gotovo 250 povređeno, Erdogan je posle džume namaza, najveće muslimanske molitve, rekao da ekstremisti svoja dela sprovode "u ime islama ali da to nema nikakve veze sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.