Er Berlin otkazao letove za Šarm el Šeik

Izvor: Blic, 15.Apr.2014, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Er Berlin" otkazao letove za Šarm el Šeik

Nemačka aviokompanija "Er Berlin" saopštila je da je otkazala letove ka egiptaskom letovalištu Šarm el-Šeik do 30. Aprila, zbog pogoršanja bezbednosne situacije u regionu.

Putnici koji su kupili karte za ovaj period mogu da otkažu putovanje ili da rezervišu mesta za let ka Hurgadi, letovalištu na jugu Egipta.

"Aviokompanija je odreagovala na preporuke nemačkog ministarstva spoljnih poslova, koje je savetovalo putnicima da ne putuju preko Sinajskog poluostrva", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodi se u saopštenju kompanije.

Ministarstvo je formalno prošle sedmice preporučilo turistima da ne putuju u letovališta na Sinajskom poluostrvu, kao i u graničnim oblastima između Egipta i Izraela.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.