Engleska kraljica čestitala Tomislavu Nikoliću

Izvor: Mondo, 09.Feb.2016, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Engleska kraljica čestitala Tomislavu Nikoliću

Kraljica Elizabeta II čestitala je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću Dan državnosti, saopštila je Pres služba predsednika.

Foto: YouTube

"Veliko mi je zadovoljstvo da vašoj ekselenciji čestitam nacionalni praznik i poželim sreću vama i narodu Srbije", navodi se u čestitki, koju je predsedniku Nikoliću uručio ambasador Velike Britanije u Beogradu Denis Kif.

Dan državnosti Srbije obeležava se 15. februara.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Dan državnosti Srbije

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kraljica pisala Nikoliću: Čestitam Dan državnosti

Izvor: B92, 09.Feb.2016

Beograd -- Kraljica Elizabeta II čestitala je predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću Dan državnosti, saopštila je Pres služba predsednika..."Veliko mi je zadovoljstvo da vašoj ekselenciji čestitam nacionalni praznik i poželim sreću vama i narodu Srbije", navodi se u čestitki, koju je predsedniku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.