Ena Popov: Nemam simptome kao sve druge trudnice!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ena Popov: Nemam simptome kao sve druge trudnice!

Ja ne mogu ovo "drugo stanje“ da nazovem drugim stanjem, jer nemam simptome kao sve ostale trudnice, objasnila je Ena

Voditeljka Ena Popov u petom je mesecu trudnoće. U januaru naredne godine podariće ćerku svom partneru Nenadu Čanku sa kojim je u srećnoj vezi već dve godine.

Iako joj ne prijaju novinski napisi o njenoj trudnoći, jer smatra da to nije od važnosti za široke narodne mase, otkrila je kako se oseća.

"Nenad je svaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dan sve srećniji, i ja sam isto, jer smo sve svesniji i svesniji. Čudno je, velika je to promena odjednom, ne možeš odmah biti svestan. Mislim da ja i sada nisam svesna dok ne uhvatim to malo biće u ruke", objasnila je Ena.

Šarmantna voditeljka opisala je kako zapravo izgleda njeno „drugo stanje“.

"Ja ne mogu ovo "drugo stanje“ da nazovem drugim stanjem, jer nemam simptome kao sve ostale trudnice. Nit’ sam razmažena, niti histerišem, niti sam preterano emotivna, niti izbirljiva, razdražljiva. Meni se to još uvek nije desilo, mada ima još četiri meseca, videćemo", kazala je Ena.

Ona je otkrila i kako je ceo život priželjkivala da rodi sina, ali otkad je saznala da će roditi devojčicu, ne može da zamisli da rodi muško dete. Nasuprot njoj, njen izabranik je želeo da dobije baš ćerku.

(Opera 17)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ena Popov: Ja ne mogu ovo drugo stanje da nazovem drugim stanjem

Izvor: Story, 20.Sep.2014

Šarmantna voditeljka Ena Popov otkrila je kako se oseća u trudnoći..Ena Popov, foto: Instagram..Voditeljka Ena Popov u petom je mesecu trudnoće. U januaru naredne godine podariće ćerku svom partneru Nenadu Čanku sa kojim je u srećnoj vezi već dve godine...Ena Popov se tokom trudnoće našla...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.