Eksplozija na brodogradilištu u Kolumbiji, četvoro mrtvih

Izvor: B92, 18.Maj.2017, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na brodogradilištu u Kolumbiji, četvoro mrtvih

Bogota -- Najmanje četiri osobe su poginule, a 22 povređene u više eksplozija na brodogradilštu u Kolumbiji, saopštili su zvaničnici te zemlje.

Eksplozije su se dogodile na brodogradilištu u Kartaheni, na obali Karipskog mora, a izvor iz snaga bezbednosti, koji je želeo da ostane anoniman, rekao je za AFP da "policija istražuje da li je u pitanju nesrećan slučaj ili napad".

Prema rečima portparolke lokalne vatrogasne službe, ođeknule su se tri eksplozije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od kojih su dve bile na istom mestu.

Kako je precizirala, u dve eksplozije koje su pogodile američku kompaniju za brodogradnju Astvik stradala je jedna osoba, a pet je povređeno.

Francuska agencija dodaje da su najmanje još tri osobe stradale, a 17 je povređeno u prostorijama kolumbijske kompanije Kotekmar, koja se bavi brodogradnjom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.