ELEN BILA SA MUŠKARCEM: On je bio moja prva ljubav, mogla sam da se udam za njega!

Izvor: Kurir, 23.Avg.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ELEN BILA SA MUŠKARCEM: On je bio moja prva ljubav, mogla sam da se udam za njega!

Ben Hit, prvi momak popularne Elen, otkrio je detalje iz emotivne veze sa komičarkom

Poznata američka komičarka, Elen Dedženeris prva je žena šou biznisa koja je javno priznala svoje seksualno opredeljenje. Ali pre nego što je počela da se zabavlja sa devojkama Elen je bila na korak od venčanja sa - muškarcem.

Ben Hit, prvi momak popularne Elen, otkrio je detalje iz emotivne veze sa komičarkom."Sećam se izlazaka sa Elen, često smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odlazili u jedan popularni klub, i kako je maloletnicima ulaz bio zabranjen, Elen je uvek uspevala pričom da nas ubaci unutra. Plesali bi smo uz stare stvari Dejvida Bovija. Dobro smo se zabavljali, bilo da smo izlazili ili radili obične stvari. Elen je oduvek bila takva, mudra i duhovita", rekao je izvor.

U jednom intervjuu Elen je priznala da je bila spremna sa se uda za svoju srednjoškolsku ljubav. "Sigurna sam da bismo Ben i ja negde stvorili dom i decu. Mogla sam da se udam za njega i izaberem život koji je društveno prihvatljiv. Ali ja tad ne bih bila srećna."

Hit je otkrio da njihova dvogodišnja veza nikad nije bila fizička, pa mu njeno priznanje da je gej nije bilo iznenađujuće. "Da smo ostali da živimo u istom gradu, mislim da bismo bili dobri prijatelji, bez obzira na njenu seksualnu orijentaciju", iskren je Hit.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.