EKSPLOZIJA ISPRED PRIVREDNE KOMORE U ANTALIJI: Na licu mesta Hitna pomoć i policija, ne zna se da li ima MRTVIH (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA ISPRED PRIVREDNE KOMORE U ANTALIJI: Na licu mesta Hitna pomoć i policija, ne zna se da li ima MRTVIH (FOTO) (VIDEO)

Ispred zgrade Trgovinske komore u Antaliji je odjeknula eksplozija, a prema prvim informacijama, ima povređenih.

Eksplozija se dogodila na parkingu oko 8.50 sati po lokalnom vremenu.

Foto: Tanjug/AP/DHA

Veliki broj kola Hitne pomoći i policije je na licu mesta, a očevici tvrde da je eksplozija oštetila obližnje zgrade.

Foto: Tanjug/AP/DHA

Nije poznato šta je uzrok eksplozije.

Antalya'da patlama ➤ CANLI YAYIN https://t.co/C0EYdmwbXG >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pic.twitter.com/v9HrSgJpA1

— CNN Türk (@cnnturk) October 25, 2016

Turska je ove godine bila pogođena nizom eksplozija od kojih su neke pripisane zabranjenoj Radničkoj partiji Kurdistana, a neke ekstremistima takozvane Islamske države.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Eksplozija na parkingu u Antaliji

Izvor: Beta, 25.Okt.2016

U eksploziji u turskom letovalištu Antaliji danas je povredjeno nekoliko ljudi, javili su turski mediji.Uzrok eksplozije, koja se desila na parkingu ispred zgrade lokalne privredne komore, još nije poznat.Televizija En-T-Vi i drugi mediji javili su da je možda eksplodirao automobil-bomba ostavljen...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.