Izvor: Kurir, 23.Dec.2014, 01:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSPLOZIJA EMOCIJA: Džiboni razgalio dušu Beograđanima!

Beogradska publika u prepunom Centru Sava uživala je u veličanstvenoj muzičkoj čaroliji i maestralnoj vokalnoj izvedbi i svirci skoro puna tri sata

Zlatan Stipišić Džiboni razgalio je dušu Beograđanima na drugom koncertu u Centru Sava koji je bio prepun. Već pri prvim taktovima pesme Mirakul cela sala se digla na noge i pevala u glasa. Ovacije i dilerijum natao kada je otpevao Dobri ljudi.

Beogradska publika uživa u veličanstvenoj tročasnovnoj muzičkoj čaroliji >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i maestralnoj vokalnoj izvedbi i svirci.

"Meni je bila prva liga večeras. Moje pesme se ne slušaju glavom, kad bi se slušale glavom onda bi bile patetične. Moje pesme imaju poruku kada je ljubavi kraj otovrite prozor i u osobi pored sebe nađite milost i ljubav", rekao je Džiboni.

I druge večeri gosti na koncerti su bili Marijan Brkić, legendarni gitarista nekad Prljavog kazališta a danas Parnog valjka  koji je, između ostalog, svirao nekoliko godina i sa Džibonijem, i legenda Vlatko Stefanovski.

Na koncertu koji je odisao čistim emocijama desila se i veridba. Naime, pevač je na bini pozvao gospodina Paunovića, koji ga je putem mejla zamolio da zaprosi svoju devojku Julijanu. Dok je mladić kleknuo ispred iznenađene devojke, Džinoni im je otpevao "Ne odustajem".

Novo druženje sa Džibonijem i bendom na istom mestu zakazano je 27. decembra.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.