EKSKLUZIVNO ZA STORY: Jovana Joksimović je insistirala na crkvenom venčanju!

Izvor: Kurir, 21.Sep.2014, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO ZA STORY: Jovana Joksimović je insistirala na crkvenom venčanju!

Najčitaniji nedeljnik u novom broju donosi fotografije i razgovor s prijateljima koji su uveličali gala svadbeno veselje Joksimovića

Najčitaniji nedeljnik u Srbiji Stori u novom broju donosi sve detalje crkvenog venčanja Jovane i Željka Joksimovića i ekskluzivne fotografije, kao i razgovor s njihovim prijateljima koji su uveličali slavlje.

- Ljubav je osnova skladnog odnosa, sve ostalo je podrška i razumevanje. Kratko sam u braku da bih procenila, ali verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je to tajna dugovečne i srećne zajednice - istakla je zanosna voditeljka Branka Nevistić, a potom pohitala u zagrljaj dugogodišnjoj drugarici Jovani, s kojom je radila na BK TV, a potom i na RTS, gde su obe prešle 2004. i radile pod patronatom bivšeg direktora, novinarske legende Aleksandra Tijanića.

I Todorići na svadbi

Društvo joj je pravio suprug, ugledni biznismen Branislav Grujić. U gornjem delu bašte pomenutog restorana, osim Branke i njenog supruga, našli su se i vlasnik TV Pink Željko Mitrović sa suprugom Milicom, te porodica hrvatskog tajkuna Todorića, u čijoj kući u Hrvatskoj su Jovana i Željko nedavno prvi put letovali sa sinom Kostom. Po zanimljivom stajlingu izdvojio se vlasnik „Nibens grupe“ Milo Đurašković, kao i lider LDP Čedomir Jovanović, čija je supruga Jelena u drugoj crvenoj haljini privlačila pažnju vitkom linijom.

Žurka do zore

RASPEVANA BEKUTA

Prva se mikrofona dohvatila Ana Bekuta, koja je zapevala „Imam jedan život“, posle čega je mladencima sreću pesmom poželela i Lepa Brena, pa Zorica Brunclik i Jelena Tomašević

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.