EKSKLUZIVNI-PAPARACO-Kubura-vara-zenu-sa-18-godina-mladjom-ljubavnicom

Izvor: medio.rs, 30.Sep.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNI-PAPARACO-Kubura-vara-zenu-sa-18-godina-mladjom-ljubavnicom

Aleksandar Srećković viđa se s Petrom Radivojević, koju je upoznao na snimanju filma, iako je u braku s fitnes instruktorkom Marijom Savić.

Aleksandar Srećković Kubura ima ljubavnicu, a paparaco Kurira ga je uhvatio na delu.

Kako Kurir saznaje, 41-godišnji glumac već mesecima vara suprugu, fitnes instruktorku Mariju Savić Srećković, sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević.

Par se upoznao pre godinu dana na snimanju studentskog >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << filma, gde je Petra radila kao organizator, nakon čega su nastavili druženje, a potom i započeli romansu. Ona je studentkinja Akademije umetnosti u Beogradu i ćerka je poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića.

Često se viđaju

- Kubura već odavno nije srećan u braku, koji traje 20 godina, a Petra je u njegov život unela novu energiju. Letos su viđeni zajedno na Egzitu u Novom Sadu, gde su boravili pet dana u iznajmljenom stanu. Viđaju se kad god su u mogućnosti, a uglavnom su gosti manje poznatih prestoničkih restorana, kako ih niko ne bi video - naveo je naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti.

Tragom ove informacije naša ekipa je danima pratila glumca, koji se svakodnevno viđao sa ljubavnicom, a prvi poljubac i zagrljaj snimljen je u nedelju na Zemunskom keju. Nakon kratke šetnje pored reke njih dvoje su se smestili u jedan lokal. Od samog početka se videlo da im zajednički trenuci i te kako prijaju - izgledali su kao zaljubljeni tinejdžeri.

Bili i na premijeri filma

U jednom trenutku Petra je ustala sa stolice, zagrlila Kuburu i poljubila ga u usta naočigled prisutnih gostiju. Nakon što su popili piće, uputili su se ka Kuburinom automobilu i odvezli se u nepoznatom pravcu.

Inače, ovo nije prvi put da se Aleksandar i Petra pojavljuju na javnim mestima. Oni su prošlog četvrtka bili na premijeri filma „Mali Budo“, ali su sedeli odvojeno, nakon čega su veče proveli u jednom zemunskom kafiću.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Kuburom i njegovom ženom Marijom, ali oni do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na pozive i poruke.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuburina studentkinja: U brak mu se ne mešam

Izvor: 24sata, 01.Okt.2014, 00:08

Nakon što su u javnost procurele fotografije na kojima Aleksandar Srećković Kubura (41) vara svoju ženu Mariju Savić Srećković sa 18 godina mlađom Petrom Radivojević (23), ona nam je potvrdila tu vest...AFERA - Ne bih ja ulazila u Kuburin odnos sa ženom, niti sam u mogućnosti da previše komentarišem...

Nastavak na 24sata...

Kuburinoj ženi pozlilo kada je saznala da je vara sa 18 godina mlađom glumicom

Izvor: Blic, 01.Okt.2014

Glumac Aleksandar Srećković Kubura uhvaćen je u prevari. Njegov brak sa poznatom fitnes instruktorkom Marijom Savić Srećković je doveden pod znak pitanja jer su se pojavile slike koje dokazuju da ima ljubavnu vezu sa jednom mladom glumicom...Marija i Kubura su u braku 19 godina i imaju dvojicu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.