EKSKLUZIVNE FOTKE: Dragana Mirković počela da se useljava u dvorac!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNE FOTKE: Dragana Mirković počela da se useljava u dvorac!

Pevačica pre dolaska u Beograd opremila nekoliko prostorija u svojoj palati u Ebenfurtu, dok se završetak renoviranja očekuje 2015.

Dragana Mirković je, uporedo s pripremama za koncert koji će održati 3. oktobra u Areni, posvećena renoviranju svog dvorca u Ebenfurtu. Pevačica je pre dolaska u Beograd obišla svoje velelepno zdanje koje se nalazi 37 kilometara od Beča i u kojem je već opremila neke prostorije, a ekipa Kurira je imala ekskluzivnu priliku da ga poseti. Jedna soba, kupatilo, kuhinja i kancelarija su spremni da se u njima provodi vreme, a trenutno je sva pažnja usmerena na završavanje radova u balskoj dvorani.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.