E, sad smo sve čuli: Amerikanka u braku sa železničkom stanicom

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, sad smo sve čuli: Amerikanka u braku sa železničkom stanicom

Jedna Amerikanka “udala” se za železničku stanicu i tvrdi da je u vezi sa njom već 36 godina!

Četrdesetpetogodišnja Karol Santa Fe iz San Dijega u Kaliforniji kaže da se u železničku stanicu zaljubila kada je imala samo devet godina.

Iako ova “veza” nije zakonski određena ona se udala za stanicu 2015. godine, a prvu godišnjicu slavili su prošlog Božića.

Gospođa Fe kaže da mentalno vodi ljubav sa stanicom i da je svesna da se osoba koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << seksualno privlače nepokretnosti, tačnije objekti i strukture.

Za venčanje kaže da je bio najsrećniji dan u njenom životu, a svaki dan dolazi i provodi 45 minuta na stanici.

“Svaki dan hodam oko nje, a onda dođem poljubim zid, naslonim se svojim telom, naravno obučena”, priznala je dodajući da kao što sa čovekom u javnosti gola ne bi imala seks, tako neće ni sa železničkom stanicom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŽENA KOJA JE SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Udata sam za železničku stanicu, svaki dan joj ljubim zid!

Izvor: Kurir, 27.Maj.2017, 12:33

...Četrdesetpetogodišnja Karol Santa Fe iz San Dijega u Kaliforniji kaže da se u železničku stanicu zaljubila kada je imala samo devet godina..Iako ova veza nije zakonski određena ona se udala za stanicu 2015 godine, a prvu godišnjicu slavili su prošlog Božića..ON JE DŽOKER IZ STVARNOG ŽIVOTA:...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.