Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja: Sa 17 godina silovao me je čovek za kog sam se kasnije udala!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja: Sa 17 godina silovao me je čovek za kog sam se kasnije udala!

Glumica je u dokumentarnom filmu o seksualnom zlostavljanju žena ispričala kako se upoznala sa prvim mužem, Maksvelom Ridom i kako se udala za njega zbog osećaja krivice što više nije nevina

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Legendarna glumica Džoan Kolins prvi put je javno progovorila o silovanju koje se dogodilo kada je imala 17 godina, u dokumentarnom filmu o seksualnom nasilju nad ženama.

U filmu izraelska lepotica i nekadašnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mis sveta, Linor Abargil, putuje i svetom kako bi upoznala žrtve silovanja, jer je i sama pretrpela ovaj gnusni čin 1998. godine, šest nedelja pre nego što je krunisana za svetsku lepoticu. Od tog trenutka, njena životna misija postala je ohrabrivanje žena da javno progovorešta im se dogodilo, a holivudska glumica je jedna opd njih.

Međutim, priča priča Džoan Kolins je i više nego neobična, zbog jedne činjenice - silovatelj je bio irski glumac Maksvel Rid, za koga se glumica kasnije i udala!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.