Džip naleteo na Stefanovićev automobil, nema povređenih

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džip naleteo na Stefanovićev automobil, nema povređenih

Borislav Stefanović, šef poslaničkog kluba Demokratske stranke i potpredsednik DS, doživeo je danas udes na uglu Bulevaru kralja Aleksandra i Beogradske ulice, kada se u skupštinski automobil u kojem je išao na sastanak udario džip. Stefanović je, zbog sastanka, uz dozvolu policije otišao s mesta događaja.

Stefanović je za "Blic" izjavio da je za sudar odgovoran vozač džipa, a da je on nakon incidenta žurio na poslovni sastanak.

- Vozač džipa je naglo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skrenuo iz leve u našu desnu traku i udario nas u zadnji deo automobila. Pričinjena je manja šteta, a policija je utvrdila da moj vozač nije kriv. Takođe, u policijskom izveštaju piše da je vozač džipa bio u alkoholisanom stanju. Pošto sam žurio na poslovni sastanak u hotel “Metropol” pitao sam policajce da li mogu da napustim mesto udesa i oni su mi to dozvolili. Otpešačio sam nekoliko desetina metara do hotela - ističe Stefanović.

- Mi smo se kretali svojom trakom, potpuno po propisima sa ograničenjem brzine, najnormalnije. To nije bio udes nego minimalni udar, ono što se dešava svaki dan hiljadu puta - dodao je on.

Stefanović je takođe istakao da nikada ne ide službenim automobilom kući i da ga kao šef poslaničke grupe koristi vrlo retko, kad žuri na neki sastanak u Beogradu.

On je rekao i da nije išao kući službenim automobilom, kako su to preneli pojedini mediji, te da nije pobegao sa lica mesta i slupao službeni auto. Stefanović je dodao i da će morati da tuži one, koji tvrde da je pobegao sa lica mesta i "da je on neko ko lupa državnu imovinu".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Džip udario u Stefanovićev automobil: Nema povređenih

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014

Borislav Stefanović, šef poslaničkog kluba Demokratske stranke i potpredsednik DS, doživeo je danas udes, kada je u skupštinski automobil u kojem je išao na sastanak udario džip. Stefanović je, zbog sastanka, uz dozvolu policije otišao s mesta događaja...Ranije je javljeno da je Stefanović...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.