Džiboni zakazao dva koncerta u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džiboni zakazao dva koncerta u Beogradu

Hrvatski kantautor Zlatan Stipišić, poznatiji kao Džiboni, vraća se u Beograd sa dva specijalna koncerta "Džiboni akustik", koji bi trebalo da budu održani 21. i 22. decembra u Centru "Sava".

Intimnija atmosfera sa obožavateljima: Džiboni

 

"Kad se radi sportska dvorana, to je euforija, spektakl sa velikim razglasom i lajtom, pred 15-18.000 ljudi. Koncert u manjem prostoru je prisniji, dozvoljava ti da razgovaraš sa ljudima, ispričaš kako je neka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pesma nastala... Nastup u velikoj dvorani je kao da si kuvar na velikoj svadbi za 1.000 ljudi. Ne možeš da menjaš meni, a u maloj dvorani je kao da kuvaš za svoj rođendan, pa možeš da osetiš tačno šta ko želi", objašnjava Džiboni.

 

Pevač, koji je autor hitova kao što su "Oprosti", "Žedam", "Libar", "Tempera", kaže da će za koncerte "Džiboni akustik" svom vrhunskom bendu pridružiti neke od svojih starih saradnika koji su svojom virtuoznošću i dušom oplemenili mnoge njegove pesme.

 



 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.