Izvor: Nezavisne Novine, 26.Avg.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesika Alba otkrila koje stvari nikada ne bi ponovo uradila

Džesika Alba sada je zagovornik što prirodnijeg izgled i što zdravijeg života. Ipak, u prošlosti nije bilo tako.

Glumica ima dvije tetovaže i kaže da sada žali zbog toga što je tetovirala.

“Tetovaže sam uradila kada sam imala 18 godina. Te stvari mi danas ništa ne znače, a tada su mi bile sve. Čovjek prevaziđe situacije iz svog života. Glupo bi bilo obilježiti sebe čitav život tetovažama koje su ti nekad značile. Ne razmišljamo isto sa 20, 25 i >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << 35 godina”, rekla je Alba.

Isticala je da je kao mlada voljela da pokazuje svoje tijelo i da se puno šminka.

“Umjela sam da nanesem tri sloja šminke i da izađem polu gola napolje. Okej, to ti se čini kao kul kada si tinejdžerka koja hoće svu pažnju ovog svijeta, ali kasnije, kako postajemo stariji, stičemo I mudrost i uviđamo da treba raditi baš suprotno od toga”, kaže Džesika.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.