Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2016, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džerad Leto u nastavku kultnog filma "Blade Runner"

Oskarovac i nesrećni Joker, Jared Leto pridružio se glumačkoj ekipi filmske kuće Alcon Entertainment za predstojeći nastavak "Blade Runnera".

Leto će se na setu tako pridružiti Harisonu Fordu, Rajanu Goslingu, Robinu Rajtu, Mekenzi Dejvis i Dejvu Bautisti, ali još nije pojašnjeno kakvu će ulogu Leto tumačiti u nastavku sci-fi klasika.

"Izuzetno smo uzbuđeni što je Džered pristao na ključnu ulogu u Blade Runner nastavku", u objavi za novinare izjavili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << suosnivači Alcona, Endrju Kosove i Borderik Džonson. "On je fenomenalan glumac, pa znamo da će kreirati nezaboravni lika."

Reditelj filmova "Prisoners" i "Sicario", Denis Viljenuve zaslužan je za režiju nastavka, čija će radnja biti smještena nekoliko desetina godina nakon originala iz 1982. godine. Ridli Skot, reditelj originala u nastavku će imati ulogu izvršnog producenta.

"Blade Runner" bi u bioskopima trebalo da se pojavi 6.10.2017. godine.

(Mtv.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Leto najnoviji član ekipe nastavka filma "Blade Runner"

Izvor: B92, 20.Avg.2016

Kompanija Alcon Entertainment priprema nam dugo očekivani nastavak filma Ridlija Skota iz 1982. godine, u kojem su glavne uloge igrali Harison Ford, Šon Jang, Rutger Hauer i Deril Hana...“Blade Runner” je zasnovan na romanu “Do Androids Dream of Electric Sheep?” čuvenog SF pisca Filipa K....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.