Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženifer Lorens poklonila dva miliona dolara bolnici u rodnom gradu

Holivudska glumica Dženifer Lorens poklonila je dva miliona dolara bolnici u američkoj saveznoj državi Kentaki koju je posjetila tokom nedavnog puta u rodni grad

Holivudska glumica Dženifer Lorens poklonila je dva miliona dolara bolnici u američkoj saveznoj državi Kentaki koju je posetila tokom nedavnog puta u rodni grad.

Oskarovka je juče obavila da će dati novac za osnivanje Odeljenja intenzivne njege na kardiologiji Fondacije Dženifer Lorens u bolnici u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << rodnom gradu Luisvilu.

Lorens je rekla da su ona i njena porodica upoznali predivnu djecu u toj bolnici i dodala da njihova "snaga i hrabrost inspirišu".

Glumica je pozvala i druge da poklone novac za bolnice.

(N.N/V.Novosti)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dženifer Lorens poklonila dva miliona dolara bolnici

Izvor: Svet, 14.Feb.2016

Holivudska glumica Dženifer Lorens poklonila je dva miliona dolara bolnici u američkoj saveznoj državi Kentaki koju je posetila tokom nedavnog puta u rodni grad.. Oskarovka je juče obavila da će dati novac za osnivanje Odeljenja intenzivne nege na kardiologiji Fondacije Dženifer Lorens u bolnici...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.