Dvostruko ubistvo u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 24.Dec.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruko ubistvo u Novom Pazaru

Novi Pazar — U novopazarskom naselju Bukreš, u Ulici Zenuna Haskovića danas se dogodilo ubistvo i samoubistvo. To je potvrdio šef odjeljenja za informisanje i analitiku Policijske uprave u Novom Pazaru Izet Jusufović. Jusufović je rekao Tanjugu da je oko 10.50 sati policiji prijavljeno da se čuju pucnji u porodičnoj kući. Policija i istražni tužilac su izašli na mjesto događaja i našli dva beživotna tijela. Istražni tužilac koji je obavio uviđaj Edis Arifović rekao je da je u >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Ulici Zenuna Haskovića prijavljeno da se dešava nešto sumnjivo, da je policija izašla na mjesto zbivanja i uvidjela da se najverovatnije radi o ubistvu i samoubistvu S.V. (40) i njegove supruge S.S. (38). Arifović je dodao da je naložena obdukcija (agencije)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Ubio suprugu pa izvršio samoubistvo

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Dec.2014

BEOGRAD - Bivši policajac ubio je danas u Novom Pazaru svoju suprugu hicem iz lovačke puške, a potom sebi oduzeo život... V.S. /42/ pucao je oko 12.30 časova iz lovačke puške u suprugu S.S. /37/ i onda izvršio samoubistvo...Supružnici imaju dvoje djece...V.S. je nakon izlaska iz policije radio...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.