Dvostruko ubistvo kod Prijedora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2014, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvostruko ubistvo kod Prijedora

Muharem Balić (62) i Almir Redžić (48) iz Trnopolja kod Prijedora ubijeni su protekle noci u kafiću "San" u tom mestu.

Načelnik Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbednosti Prijedor Radomir Dukić je novinarima u Prijedoru pojasnio da je vlasnik kafića "San" Irfan Redžić iz Trnopolja prijavio policiji sinoć u 23.35 da je u lokalu pronašao tela Balića i Redžića te da od tada traju saslušanja.

Obdukacija je najavljena za danas.

Po >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dosad raspoloživim informacijama, vlasnik lokala je sinoć oko 22 sata otišao iz objekta i Baliću i Redžiću ostavio ključ i rekao im da zaključaju lokal kada budu hteli otići i da mu ubace ključ na dogovoreno mesto.

Kasd je odlazio iz lokala, Balić i Redžić bili su sami.

Prema rečima vlasnika lokala, nakon nešto više od sat vremena čuo je dva rafala, a potom zatekao na podu kafane beživotna tela Balića i Redžića.

O svemu je obavešteno Okružno tužilaštvo Banjaluka i istraga je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.