Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvoje mrtvih u sudaru kamiona i auta

GRADAČAC - Dva lica poginula su u srijedu popodne u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Srebrenik - Gradačac, u mjestu Vučkovci.

U MUP-u Tuzlanskog kantona potvrdili su da se sudar putničkog automobila i teretnog vozila dogodio oko 17.00 časova, javili su federalni mediji.

U toku je uviđaj nakon kojeg će biti poznato više detalja o ovoj nesreći.

Na magistralnom putu M17 u mjestu Pehare kod Zenice prevrnuo se kamion sa prikolicom i tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << povrijeđeno je jedno lice.

Saobraćajna nezgoda dogodila oko 20.00 časova kada je kamion "daf" sa prikolicom probio zaštitnu ogradu i sa magistralnog puta pao u dvorište objekta koji se nalazi ispod puta, prenosi portal "Kliks".

Prema prvim informacijama, povrijeđen je vozač kamiona koji je hospitalizovan, a stepen povreda još nije poznat.

Saobraćaj se na ovoj dionici puta odvija otežano, naizmjenično jednom kolovoznom trakom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.