Dve decenije pančevačkog Dopisništva

Izvor: RTS, 05.Okt.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve decenije pančevačkog Dopisništva

Dopisništvo RTS-a u Pančevu obeležilo je u Kulturnom centru dvadeset godina rada. Više od deset hiljada rubrika sačuvano je u bogatoj arhivi Dopisništva.
Dopisništvo Radio-televizije Srbije u Pančevu obeležilo je u Kulturnom centru dvadeset godina rada. U protekle dve decenije pripremili su više od deset hiljada rubrika za sve redakcije RTS-a.

Jubilej su im čestitali privrednici, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poljoprivrednici, sportisti, lekari, kolege iz Beograda i lokalnih medija i predstavnici vlasti iz grada i južnog Banata.
Kratkom video-prezentacijom podsetili su na važne događaje koji su obeležili život u Južnobanatskom regionu, a Goran Jovičić, urednik Dopisništva iz Pančeva obećao je da će, sa svojih šestoro kolega, i dalje pisati istoriju svog grada i - kao i do sada - čuvati je u svojoj bogatoj arhivi.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.