Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jul.2017, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva odsto manje saobraćajnih nezgoda u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je u prvih šest mjeseci ove godine evidentirano za oko dva odsto manje saobraćajnih nezgoda nego u istom periodu prošle godine, dok je smanjen i broj smrtno stradalih lica sa deset na četiri, rekao je predsjednik Savjeta za bezbjednost saobraćaja Grada Banjaluka Slavko Davidović.

On kaže da je na današnjoj prvoj sjednici Savjeta zaključeno da bude formiran koordinacioni tim od članova ovog tijela, koji će obići četiri lokacije na kojima su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << desile saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom.

Iz Gradske uprave je saopšteno da će tim biti zadužen da, nakon obilaska terena, sačini analize i dostavi prijedloge na koji način riješiti probleme.

Davidović je ocijenio da je formiranje Savjeta veoma važna aktivnost Grada, jer je problem bebjednosti saobraćaja vrlo kompleksan i zbog toga su u rad Savjeta uključeni stručnjaci iz različitih oblasti.

"Naš grad nije zaobišao globalni problem bezbjednosti saobraćaja i mi smo formiranjem Savjeta iskazali čvrst stav da se uhvatimo u koštac sa svim problemima", rekao je Davidović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.