Dušan Bajatović odgovara Zorani: Bolje da dam krv nego da je piju neki ministri!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Bajatović odgovara Zorani: Bolje da dam krv nego da je piju neki ministri!

Pošto je dobrovoljno dala krv, Mihajlovićeva pozvala direktore javnih preduzeća da urade isto, prvi se odazvao direktor „Srbijagasa“, njen najveći „neprijatelj“

BEOGRAD - Zorana Mihajlović, ministarka saobraćaja i građevinarstva, juče je dobrovoljno dala krvu u okviru akcije „Blad čelendž“ i za isti izazov nominovala glumca Branimira Brstinu, šefa delegacije EU Majkla Davenporta i direktore svih javnih preduzeća.

Ministarkinu nominaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zasad je prihvatio samo funkcioner s kojim je imala najviše nesuglasica - direktor „Srbijagasa“ Dušan Bajatović. Mihajlovićeva je juče rekla da je krv svima potrebna i da se uvek odaziva na ovakve humanitarne akcije.

Izazov na čekanju

EPS: MI NEMAMO DIREKTORA

Novinari Kurira pitali su i bivšeg direktora EPS Aleksandra Obradovića da li će prihvatiti izazov ministarke Mihajlović, ali su nam iz službe za informisanje odgovorili da trenutno nemaju direktora.

- Čeka se da direktora imenuje Vlada. Čim EPS dobije direktora, prosledićemo mu pitanje - kažu u EPS.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.