Dunđerski: Vojvodina prekinula razgovore o odlascima igrača

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dunđerski: Vojvodina prekinula razgovore o odlascima igrača

NOVI SAD - Sportski direktor Fudbalskog kluba Vojvodina Ljubiša Dunđerski izjavio je da se zaključno sa današnjim danom prekidaju svi razgovori sa stranim i domaćim klubovima na temu transfera, odnosno odlazaka igrača.

Dunđerski je na konferenciji za novinare rekao da je to zvaničan stav i predsjednika kluba Zorana Šćepanovića i Upravnog odbora i sportskog sektora.

"Od danas prekidamo sve razgovore o mogućim odlascima naših igrača; to se odnosi na inostrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i na domaće klubove", rekao je Dunđerski.

Po njegovim riječima, pomenuta odluka je donijeta kako bi igrači mogli maksimalno da se skoncentrišu na obaveze koje su pred njima.

Dunđerski je i uputio molbu medijima da u intervjuima sa igračima Vovodine ne postavljaju pitanja o transferima, jer kako je ponovio, na tu temu je u novosadskom klubu stavljena tačka.

Razlog za donošenje ovakve odluke je, kako je pojasnio sportski direktor Vojvodine, činjenica da je posljednjih dana u javnosti bilo dosta riječi o navodnim odlascima fudbalera Vojvodine u druge sredine, prije svih o Mirku Ivaniću, za koga se govorilo da treba da pređe u Crvenu zvezdu, a pominjali su se i neki drugi klubovi.

Priče o odlasku u redove beogradskih crveno-bijelih demantovao je i sam Ivanić koji je sinoć, gostujući na Radio televiziji Vojvodine, rekao da definitivno nema ništa od njegovog preseljenja u Beograd.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.