Dubioza kolektiv svira na Glastonberiju

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dubioza kolektiv svira na Glastonberiju

Bosanskohercegovačka grupa "Dubioza kolektiv" nastupiće 28. juna na "Glastonberiju", najvećem i najpoznatijem svetskom muzičkom festivalu.

Jedan od najpopularnijih balkanskih bendova održaće dve svirke u jednom danu i to na dve različite bine. Ovo je prvi put da jedna grupa sa ovih prostora nastupa na festivalu u Velikoj Britaniji, koji će biti održan od 24. do 28. juna i koji dnevno poseti više od 150.000 ljudi.

- Radujemo se što ćemo ove godine svirati u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << mnogim zemljama Evrope, jer smo pasionirani skupljači magneta za frižider i sada nam se pruža mogućnost da upotpunimo kolekciju - rekli su članovi "Dubioze". - Čuli smo da "Glastonberi" ima poseban festivalski magnetić, a dobro je i što u inostranstvu možemo da maznemo iz bekstejdža pivo u velikim količinama i ponesemo kući na degustaciju. Prvi put ćemo imati priliku i da nekažnjeno isprobamo vožnju pogrešnom stranom ulice.

Grupa "Dubioza kolektiv" sviraće ove godine u 23 zemlje, a u Poljskoj i Nemačkoj nastupiće kao gosti na koncertu grupe "Faith no more" i to 8. juna u Krakovu i 23. juna u Hamburgu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.