Državni neprijatelji broj 1: Posle staze za slepe, evo gde se nalazi nova bandera

Izvor: B92, 28.Jul.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni neprijatelji broj 1: Posle staze za slepe, evo gde se nalazi nova bandera

Bandera u Vojvode Stepe samo je pokrenula lavinu sličnih fotografija. Nelogičnoti ima na mnogo tačaka u gradu, a Savamala je uzgleda baš plodno tlo.

Pročitajte još:

Bandera na stazi za slepe

Rodoljub Šabić je na Tviteru objavio fotografiju još jedne bandere, ovoga puta iz središta nove, a privremene biklističke staze.

Smiljana Popov, novinarka Studija B, vozila se biciklom po Beču, Berlinu, Moskvi i Varšavi i nigde nije videla >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takve prepreke na biciklističkim stazama.

“Na banderu sam upozorena kada se promenada završi. Ipak, ako biciklista ne zna može da se povredi. Trebalo je označiti jer nije prijatno grliti bandere”, kaže ona.

Pogledajte više u prilogu iz naše emisije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.